Kyckling smakis recept
ca ½ istärningsbricka
Ingridienser:
1 kycklingfilé
några pepparkorn
2 lagerblad
½dl rapsolja (mycket enklare med rapsolja här än smör)
Hur gör jag?
1. Dela kycklingen i mindre bitar, så dom kokar fortare.
2. Koka upp vattnet med kryddorna, och lägg sedan i kycklingen.
3. koka kycklingen tills du är tvärsäker på att den är genomkokt. (Jag är nojjig och delade dessutom varje bit)
4. Plocka ut kryddorna och mixa kycklingen med rapsoljan.
Jag använde kycklingen tillsammand med dessa två recept: Pasta och grönsaksgryta och Curry och rotsaksgryta med ris
Ingridienser:
1 kycklingfilé
några pepparkorn
2 lagerblad
½dl rapsolja (mycket enklare med rapsolja här än smör)
Hur gör jag?
1. Dela kycklingen i mindre bitar, så dom kokar fortare.
2. Koka upp vattnet med kryddorna, och lägg sedan i kycklingen.
3. koka kycklingen tills du är tvärsäker på att den är genomkokt. (Jag är nojjig och delade dessutom varje bit)
4. Plocka ut kryddorna och mixa kycklingen med rapsoljan.
Jag använde kycklingen tillsammand med dessa två recept: Pasta och grönsaksgryta och Curry och rotsaksgryta med ris
Diskussion
Postat av: Anna - Ensamstående mamma, hunduppfödare & stolt vegetarian.
Tack Simone för din kommentar angående att jag får "skylla mig själv" över att jag behöll mitt barn och blev ensamstående.
Tack ocksp för detta recept :)
Postat av: Mikaela
Detta recept ska jag göra någon dag :)
Sv: Man tackar!
Trackback