Efterlyser tips!

Jag har helt tappat min fantasi, och det känns som om Charlies alla rätter är PRECIS likadana.. Och med det efterlyser jag tips/recept på vad ni brukar göra till era små?

ALLA tips är välkomna!

Diskussion
Postat av: maria hammarberg

testat att göra grytor med risini. Ser ut som ris men är pasta. Ris är för vissa barn lite hårt blir bitar kvar i munnen så vi använde mest risin när våra var små. Gjorde en gryta med lax, ärtor och risini kryddat med dill bla.Klara han bara av magen med den fasta maten så spelar väl åldern ingen roll.

2010-10-08 @ 09:54:48
Postat av: Camilla

vi har ganska tidigt gett kidneybönor och vita bönor och båda pojkarna har älskat det. neo kan äta det som mellanmål ibland bara som de är (kokta givetvis)..gör grytor med majs och bönor och morot t.ex...

2010-10-08 @ 10:36:46

Innan du diskuterar!
Jag vill gärna skapa en debatt och diskussion, därav att jag föredrar om ni som diskuterar inte gör detta anonymt. Ett anonymnt inlägg KAN komma tas bort om jag inte anser detta tillför något. Även inlägg som bara är svar kan publiceringen dras tillbaka på, MEN alltid kul att få svar på kommentarer så jag läser dom och har kvar dom!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback