Förlåt!

Förlåt för den obefintliga uppdateringen, men jag har helt tappat suget. Och någon barnmat lagar jag som inte då Charlie äter våran mat mer eller mindre.. Känns som om jag sagt det mesta jag vill säga.

DÄREMOT har du idéer, recept osv som du skulle vilja publicera så hör av dig på simonesbarnmat@hotmail.com så kan jag publicera det här på bloggen! Skulle vara kul om det kunde hållas lite vid liv iaf :)

Diskussion
Postat av: Fotograf Nathalie Agnekil

Hej! Jag är inte för att "spamma" men jag måste snabbt bli av med mina inbjudningar till Bloggsvar eftersom de snart försvinner. Därför lottar jag nu ut 3 inbjudningar på min blogg! Om du vill vara med i utlottningen, klicka här; http://softecho.blogg.se/2011/may/utlottning-inbjudan-till-bloggsvar.htmlNathalie Agnekil

2011-05-24 @ 22:55:43
URL: http://softecho.blogg.se/
Postat av: victoria

Hej! har du lust att rösta på min kompis i en fototävling?

Felicia Stenberg, nummer 3, skulle varit jätte snällt!

alla som röstar på henne får en länking av henne när tävlingen är slut.

hon ligger under lite så hon behöver din röst!

länken till tävlingen finns här:

http://claranybergs.blogg.se/2011/june/alla-som-tavlar-om-en-header.html

kram

2011-06-13 @ 21:12:09
URL: http://victoriacarlssons.blogg.se/
Postat av: Linn

Fin blogg, hoppas du får en toppen dag! :-D

2011-10-06 @ 09:39:41
URL: http://linnhahne.myshowroom.se
Postat av: Linn

Gokväll!

Allt bra :-)?

2011-11-17 @ 21:34:18
URL: http://nattstad.se/linnhahne
Postat av: L I N N - TÄVLING IGÅNG!

Hej!

Allt bra med dig idag? :D

2012-02-18 @ 13:59:33
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: Mikael

Hej alla glada modefilurer!, jag har ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer att få forumet att växa så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag skulle bli väldigt glad ifall du och andra som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan ni skriva om eran blogg eller hemsida och ha med den i era inlägg. Moderator roller kommer att dyka upp när forumet växer för seriösa och engagerade personer. Om ni gillar att se på youtube så kan ni alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Till sist vill jag bara nämna att vi har en facebook grupp också som finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-19 @ 19:04:16
URL: http://www.modekampanj.com
Postat av: trisiaa

Ååh va fin blogg! Älskar alla färger! :D Skulle du vilja ha en helt ny och personlig header? För just nu har jag en tävling där man kan vinna en helt egen designad header av mig samt en länk inför massvis med läsare! Skulle vara kul om du ville delta :D Jag drar 4 personer nästa vecka :D KRAM!

2013-01-17 @ 18:16:11
URL: http://nattstad.se/trisiaa

Innan du diskuterar!
Jag vill gärna skapa en debatt och diskussion, därav att jag föredrar om ni som diskuterar inte gör detta anonymt. Ett anonymnt inlägg KAN komma tas bort om jag inte anser detta tillför något. Även inlägg som bara är svar kan publiceringen dras tillbaka på, MEN alltid kul att få svar på kommentarer så jag läser dom och har kvar dom!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback