Fisk med dill och gröna ärtor
Ca 7st 6mån burkar
Ingridienser:
ca 5 potatisar
3 fisk filéer (jag använde två alaskan pollok och en pangasius/hajmal)
2 dl gröna frysta ärtor
1 msk hackad dill (jag använder frusen)
1 dl grädde
Hur gör jag?
1. Skala och skiva potatisen och koka den.
2. skär fisken i mindre bitar och koka.
3. häll ner ärtorna med fisken när denna är mer eller mindre klar, så ärtorna tinar.
4.Häll av vattnet till fisken och ärtorna och mixa tillsammans med dill och grädde.
5. Mosa potatisen.
6. Blanda och häll upp på burkar.
Ingridienser:
ca 5 potatisar
3 fisk filéer (jag använde två alaskan pollok och en pangasius/hajmal)
2 dl gröna frysta ärtor
1 msk hackad dill (jag använder frusen)
1 dl grädde
Hur gör jag?
1. Skala och skiva potatisen och koka den.
2. skär fisken i mindre bitar och koka.
3. häll ner ärtorna med fisken när denna är mer eller mindre klar, så ärtorna tinar.
4.Häll av vattnet till fisken och ärtorna och mixa tillsammans med dill och grädde.
5. Mosa potatisen.
6. Blanda och häll upp på burkar.
Diskussion
Postat av: Sandra och Minéa
Vilken bra blogg :)
Jag har så dålig fantasi när det gäller att göra barnmat :P Men nu har jag massa bra recept att prova :)
Trackback